Author Archives: Miki Sazdovski

Volvo го претстави потполно новиот VNL во Америка

Новиот модел има нов изглед, нова внатрешност и значително унапредена аеродинамика, која со остантите подобрувања, овозмува намалување на потрошувачката за  7,5%. Во Америка, Volvo продолжува со обновување на понудата, па така по моделот VNR, наменет за регионален превоз, претставена и самоувереноста, односно модел VNL. Овој модел за првпат е претставен во 1996 година, кога се поставени стандардите во својата класа, ...

Read More »

IVECO Stralis NP се вози низ Европа од Лисабон до Санкт Петербург

IVECO  во технологиите за природен гас  и за транспортната индустрија, учествуваше  на минатогодишниот митинг  “Blue Corridor-2017: Iberia-Baltia”  со Stralis NP, првиот камион за природен гас специјално дизајниран за операции на долги релации кои можат да работат на компримиран или течен природен гас. Со своето учество, брендот има за цел да го поддржи развојот на природниот гас, кој го смета за ...

Read More »