Автобуси

Камиони

Транспорт и логистика

Нови регулативи за зимски гуми во Германија

Од 1 јули годинава, во Германија важат нови правила за употреба на зимски гуми за ...

Read More »

Поради врнежи од снег забрана за тешки товарни возила на повеќе патни правци

Поради врнежи од снег, забрана за тешки товарни возила од синоќа има на патните правци ...

Read More »

Забрана за сообраќај за тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар и Гостивар-Стража-Кичево

Поради интензивни врнежи од снег во 18.20 часот од превентивни причини се воведува забрана за ...

Read More »

Повисоки цени на патарини за Еуро 6 камиони во Австрија

Австрија ќе ги зголеми цените на патарините за Еуро 6 камионите за 4 проценти од ...

Read More »