IVECO и DANUBETRUCK Бугарија ја зајакнаа услужната мрежа за брзо и ефикасно реагирање на потребите на клиентите

IVECO-DANUBETRUCK ги достави до сите авторизирани сервиси во Бугарија, новите опремени комбиња за максимизирање на работното време и минимизирање на времето на застој за обезбедување на услугата нон-стоп поддршка низ целата земја.

На 19 април во просториите на Euromarket Automotive во Софија, за време на официјалната церемонија, IVECO и DANUBETRUCK предадоа осум нови IVECO Vans Vans до претставниците на овластените сервиси и работилници. По церемонијата, комбиња беа префрлени на мрежните локации за обезбедување Нон-Стоп Услуга на подршка и помош низ целата земја.

Ова се нови IVECO Daily, 35S14S V, комплетно опремени во согласност со квалитативните стандарди на IVECO.

“Дилерската мрежа е една од најголемите предности на IVECO. Во 2017 година IVECO ја преструктуира мрежата во Бугарија со цел да обезбеди уште подобри услуги до крајните клиенти, а денешниот настан е резултат на заедничките напори, покажувајќи како соработувајки со дистрибутерот, DANUBETRUCK Бугарија и нивните овластени работилници, даваме високо квалитетни услуги со национално покривање. Со сервисните комбиња на IVECO, без разлика каде се наоѓате во земјата, никогаш нема да бидете далеку од овластен сервисер на IVECO”, вели Дражен Бозало, IVECO Network Manager, Австрија и регионот на ЦИЕ.

“Мрежата на IVECO – DANUBETRUCK во Бугарија со 5 продажни места и 8 овластени работилници има за цел да ја задржи вредноста, ефикасноста и ефикасноста на вашето возило со текот на времето. Со избирање на IVECO, го избравте квалитетот на производите, решенијата и персонализирани услуги за вашите задачи. Мрежата IVECO може да обезбеди најдобра техничка услуга, со оригинални резервни делови и искусни специјалисти подготвени да ви помогнат во секое време и насекаде. Обновувањето на Услужните комбиња е дел од нашата стратегија за развој на сервисна мрежа, опремена според барањата на производителот и има сè што е потребно за поправки на лице место.

Опремата вклучува 5.2kW дизел единица, воздушен компресор од 10 бари, десктоп вежба, количка за алат, акуларен режач, дигалки, пневматски делови и сите други алатки потребни за поправка. Искусните техничари, обучени од IVECO ќе се грижат за вашето возило и ќе обезбедат брза и квалитетна поправка на лице место “, објаснува Николај Јорданов, комерцијален менаџер на DANUBETRUCK Бугарија.