Забрана за сообраќај на тешки товарни возила на патот Маврово-Дебар

На патниот правец крак Маврово – Дебар од 17 часот и 20 минути е воведена забрана за сообраќај на тешки товарни возила.

Од ЈП Македонија пат соопштија дека забраната е воведена поради врнежи од снег.