Автобуси

Камиони

Транспорт и логистика

Поради лошото време забранет влез за камиони и автобуси во Грција

Сообраќајот на сите патни правци низ државата се одвива во зимски услови по влажни коловози, ...

Read More »

Забрана за камиони на Плетвар, Стража, Пресека

Од 08 часот е воведена забрана за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој ...

Read More »

Укината забраната за камиони на Плетвар, останува на Стража и Пресека

Од 10.50 часот се укинува забраната за сообраќај за тешки товарни возила на планинскиот превој ...

Read More »

Германија воведува патарини

Германската влада на својата денешна седница донесе одлука за воведување на патарини на германските автопати, ...

Read More »